Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Περέιρα από την Φενέρμπαχτσε

Τέλος ο Περέιρα από την Φενέρμπαχτσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/12/2021 20:50
Παρελθόν από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε αποτελεί ο Βίτορ Περέιρα, πληρώνοντάς το μάρμαρο για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, με αποκορύφωμα την 3η θέση στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βίτορ Περέιρα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού ανέλαβε την Φενέρ τον Ιούλιο, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά το πέρασμα του στην Κίνα, ωστόσο η συνεργασία του με την ομάδα δεν μακροημέρευσε. Ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τον αποκλεισμό από τα νοκ-άουτ του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση και στο -14 από την κορυφή.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, στα τουρκικά Μέσα γίνεται ένας χορός ονομάτων. Μεταξύ των υποψήφιων τεχνικών βρίσκονται τα ονόματα των Πάουλο Φονσένκα, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Κέναν Κότσακ, Ισμαίλ Καρτάλ, Σλάβεν Μπίλιτς,, Οκάν Μπουρούκ, Λουσιέν Φαβρ, Άλεξ Ντε Σόουζα, Φραντσέσκο Φαριόλι κ.α.

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν πορτογαλικά δημοσιεύματα που θέλουν την Φλαμένγκο να ενδιαφέρεται για τον Βίτορ Περέιρα και μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος θα βρεί άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.