Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι»

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/12/2021 20:31
Ο Ρομέλου Λουκάκου με συνέντευξη στην οποία παραχώρησε στο «Sky Sports» αποκάλυψε πως δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι, τονίζοντας πως κάποια στιγμή ελπίζει να γυρίσει στην Ίντερ.

Η ισοπαλία της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Μπράιτον και το -8 από την κορυφή φαίνεται πως δεν είναι το μόνο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «μπλε». Ο Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε μείνει εκτός λόγω τραυματισμού, επανήλθε αλλά μάλλον δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε.

Μάλιστα δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του ακόμα για την αλλαγή συστήματος του Τόμας Τούχελ.

«Σωματικά είμαι μια χαρά αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί. Ο Τούχελ έχει διαλέξει να παίξει ένα άλλο σύστημα. Δεν τα παρατάω, θα είμαι επαγγελματίας. Πιστεύω πως ό,τι έγινε το προηγούμενο καλοκαίρι δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί με αυτόν τον τρόπο, το πως έφυγα από την Ίντερ, το πως επικοινώνησα με τους φιλάθλους, αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Έχω πει ότι πάντα έχω την Ίντερ στην καρδιά μου. Ξέρω ότι θα γυρίσω στην Ίντερ και το ελπίζω. Αγαπάω την Ιταλία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω και να πω πραγματικά τι έγινε.

Ελπίζω να γυρίσω στην Ίντερ και όχι στο τέλος της καριέρας μου αλλά όταν θα είμαι ακόμα στο τοπ επίπεδο για να κερδίσω τίτλους. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους της Ίντερ, αυτά που είπα ήταν σε λάθος χρόνο. Αυτά που έκαναν για μένα και την οικογένεια μου θα τα θυμάμαι για πάντα»
, τόνισε ο Βέλγος ποδοσφαιριστής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.