Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν θα δώσει το παρών στο γήπεδο η Σαλερνιτάνα

Δεν θα δώσει το παρών στο γήπεδο η Σαλερνιτάνα

Συντάκτης: Γιώργος Βροντάκης
Γιώργος Βροντάκης
6/1/2022 09:05
Η Σαλερνιτάνα έχει 11 κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων οι 9 είναι παίκτες. Της απαγορεύτηκε να παρουσιαστεί στο γήπεδο και το παιχνίδι με τη Βενέτσια θα κριθεί στα δικαστήρια, αφού η Λίγκα δεν το ανέβαλε.

Νέο ξέσπασμα του COVID-19 στην ομάδα της Σαλερνιτάνα με με το ASL να αποφασίζει να βάλει όλη την ομάδα και το προσωπικό σε απομόνωση. Αναπόφευκτο το αίτημα για αναβολή από την ιταλική ομάδα.

«Η Σαλερνιτάνα 1919 ανακοινώνει ότι, μετά τις 5 επιπλέον περιπτώσεις θετικότητας στην ομάδα που διαπιστώθηκαν χθες, η ASL του Σαλέρνο διέταξε: απομόνωση 10 ημερών για μέλη με θετικά αποτελέσματα, Κατ' οίκον καραντίνα 5 ημερών για μέλη της ομάδας με στενές επαφές θετικών μελών, 10ήμερη κατ' οίκον καραντίνα για μέλη ομάδας με στενές επαφές για θετικά μέλη με μη ολοκληρωμένο ή μη εμβολιασμένο κύκλο. Τέλος, η Salerno ASL διέταξε, για λόγους δημόσιας υγείας, ότι όλα τα μέλη που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες δεν θα μπορούν να συμμετέχουν σε επίσημες αθλητικές εκδηλώσεις. Έχοντας λάβει υπόψη τις διατάξεις» αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Βενέτσια, Πάολο Ζανέτι μίλησε σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα στην έδρα της Σαλερνιτάνα λέγοντας: «Μας είπαν να εμφανιστούμε στο γήπεδο. Όλα τα υπόλοιπα δεν μου ανήκουν, το ποδόσφαιρο στο δικαστήριο δεν είναι το ψωμί μου. Οι αθλητικοί κανονισμοί είναι ξεκάθαροι, παλεύουμε καθημερινά με αυτή τη μάστιγα που ταλαιπωρεί όλους. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει».

Έτσι, η φιλοξενούμενη ομάδα θα είναι κανονικά στον αγωνιστικό χώρο και η Σαλερνιτάνα θα κάνει ένσταση κατόπιν για τον ορισμό του αγώνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.