Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Άφρικα: Θετικοί στον κορωνοϊό Ομπαμεγιάνγκ και Λεμινά μετά από πάρτι στο Ντουμπάι (video)

Κόπα Άφρικα: Θετικοί στον κορωνοϊό Ομπαμεγιάνγκ και Λεμινά μετά από πάρτι στο Ντουμπάι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2022 17:47
Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν οι Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Μάριο Λεμινά, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Οι δύο αστέρες της Γκαμπόν εθεάθησαν σε βραδινή έξοδο στο Ντουμπάι λίγο πριν το ταξίδι της Εθνικής ομάδας στο Γιαουντέ, όπου θα διεξαχθεί η τελική φάση του τουρνουά.

Ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρέθηκε θετικός στον COVID-19 κατά την άφιξή του στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μετά από ένα βίντεο που εμφανίστηκε στο πάρτι του με συμπαίκτες του στο Ντουμπάι την παραμονή του τουρνουά.

Ο 32χρονος επιθετικός της Άρσεναλ είναι υποχρεωμένος να μπει σε καραντίνα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τους δύο πρώτους αγώνες της Γκαμπόν με τις Κομόρες τη Δευτέρα (10/1) και τη Γκάνα τέσσερις ημέρες αργότερα.

Αν και δεν είναι σαφές πώς και πότε ακριβώς προσβλήθηκε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο παίκτης εθεάθη στο Ντουμπάι σε μια βραδινή έξοδο με τον Μάριο Λεμινά ο οποίος επίσης βρέθηκε θετικός. Από κορωνοϊό προσβλήθηκε και ο βοηθός προπονητή της Γκαμπόν, Ανισέ Γιαλά.

Η Άρσεναλ είχε δώσει στον Ομπαμεγιάνγκ άδεια να φύγει νωρίτερα από την ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Γκαμπόν για το τουρνουά, κι έτσι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Βέβαια ο Γκαμπονέζος δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και του στέρησε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους «κανονιέρηδες».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.