Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπολόνια - Ίντερ: Ο Ντιμάρκο τραυματίστηκε σε προθέρμανση για αγώνα που δε θα ξεκινούσε ποτέ! (video)

Μπολόνια - Ίντερ: Ο Ντιμάρκο τραυματίστηκε σε προθέρμανση για αγώνα που δε θα ξεκινούσε ποτέ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2022 19:55
Απίστευτο περιστατικό στην Σέριε Α. Οι παίκτες της Ίντερ έπαιξαν οικογενειακό διπλό στην έδρα της Μπολόνια, η οποία δεν μπορούσε να κατέβει στο ματς λόγω κορωνοϊού, και σε μια φάση ο Ντιμάρκο τραυματίστηκε από τον Ντάμφρις με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου!

Σουρεαλιστικές καταστάσεις στην Ιταλία, καθώς παρά τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού σε μερικές ομάδες και την εντολή των υγειονομικών αρχών να μην κατέβουν στα παιχνίδια, η Σέριε Α δεν ενέκρινε την αναβολή κανενός αγώνα.

Μια από τις ομάδες που της απαγορεύτηκε από τις υγειονομικές αρχές να αγωνιστεί ήταν η Μπολόνια, ωστόσο βάσει κανονισμών η Ίντερ έπρεπε να ταξιδέψει ως το «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», να βγει στο γήπεδο και να περιμένει 45' για να της κατοχυρωθεί υπέρ της το παιχνίδι, το οποίο όμως αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά στο μέλλον.

Οι παίκτες της Ίντερ, προκειμένου να περάσει η ώρα, έπαιξαν οικογενειακό διπλό στο γήπεδο της Μπολόνια. Σε μια φάση, ο Ντάμφρις έκανε σκληρό τάκλιν στον συμπαίκτη του, Ντιμάρκο, ο οποίος και χρειάστηκε τη φροντίδα του ιατρικού επιτελείου.

Δείτε τη φάση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.