Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νιούκαστλ: Ο Τρίπιερ η πρώτη μεταγραφή στην εποχή των Σαουδαράβων

Νιούκαστλ: Ο Τρίπιερ η πρώτη μεταγραφή στην εποχή των Σαουδαράβων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2022 12:44
Ο Κίεραν Τρίπιερ είναι η πρώτη μεταγραφή των Σαουδαράβων στην Νιούκαστλ, με τον διεθνή Άγγλο μπακ να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών με τις «καρακάξες» και να επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά το 2019. Στα 14,4 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Ατλέτικο.

Ανακοινώθηκε η πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ στη νέα της εποχή. Οι «καρακάξες» είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Ατλέτικο για την απόκτηση του Κίεραν Τρίπιερ και την Παρασκευή (7/1) έπεσαν οι υπογραφές, με το 31χρονο διεθνή Άγγλο μπακ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύομισι ετών.

Το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 14,4 εκατ. ευρώ συν μπόνους, ενώ ο έμπειρος άσος επιστρέφει στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια , έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Μάντσεστερ Σίτι, Μπάρνσλεϊ, Μπέρνλι και Τότεναμ.

Ο Τρίπιερ ήταν βασικό στέλεχος της Ατλέτικο τη φετινή σεζόν, μετρώντας 18 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Αποχωρεί από τους «ροχιμπλάνκος» καταγράφοντας 86 συμμετοχές και 11 ασίστ και έχοντας κατακτήσει μαζί τους το πρωτάθλημα Ισπανίας της περσινής σεζόν.

Photo Credit: https://www.nufc.co.uk/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.