Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Γερμανός Γκρότε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γερμανός Γκρότε στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 11:57
Ο Μάρκο Γκρότε είναι ο αντικαταστάτης του Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Τζιανλούκα Φέστα, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Μάρκο Γκρότε, με τον Γερμανό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», αναλαμβάνοντας το έργο να διατηρήσει την ομάδα στην Super League Interwetten.

Ο 49χρονος γίνεται ο 3ος προπονητής του Απόλλωνα τη φετινή σεζόν μετά τους Πετράκη και Φέστα. Ως πρώτος προπονητής έχει μόλις μια επτάμηνη θητεία στον πάγκο της γερμανικής Όσναμπρικ στην 2η κατηγορία τη σεζόν 2020-21. Ξεκίνησε ως βοηθός προπονητή στην Λούμπεκ (2004-2006) και από το 2008 έως το 2020 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή, Marco Grote. Γεννημένος στη Βρέμη, στις 11 Οκτωβρίου 1972, υπήρξε ποδοσφαιριστής σε Μπρεμερχάφεν, Όλντενμπουργκ και Αμβούργο (Β'). Αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ως προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής της Βέρντερ Βρέμης και στην Όσναμπρικ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.