Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λέστερ: Σοκ με Βάρντι, εκτός για δύο μήνες

Λέστερ: Σοκ με Βάρντι, εκτός για δύο μήνες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 16:07
Εκτός δράσης για δύο μήνες θα μείνει ο Τζέιμι Βάρντι μετά τον τραυματισμό που υπέστη κόντρα στην Λίβερπουλ, προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στον Μπρένταν Ρότζερς, αφού ο έτερος φορ Κέλεχι Ιχεανάτσο λείπει για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Πάτσον Ντάκα είναι επίσης τραυματίας.

Χωρίς τον πρώτο της σκόρερ μέχρι τον Μάρτιο θα πορευτεί η Λέστερ. Όπως γνωστοποίησε ο Μπρένταν Ρότζερς, ο Τζέιμι Βάρντι αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο από το παιχνίδι με την Λίβερπουλ και αυτός αποδείχθηκε πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις, αφού θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Πρόκειται για μεγάλο πλήγμα για τις «αλεπούδες», αφού ο έτερος φορ Κέλεχι Ιχεανάτσο λείπει με την Εθνική Νιγηρίας στο Κόπα Άφρικα, ενώ ο ομοθεσίτης Πάτσον Ντάκα ταλαιπωρείται επίσης με τραυματισμό.

Τα κακά μαντάτα βέβαια δεν σταματούν εδώ, αφού ο κάπτεν/στόπερ Τζόνι Έβανς θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για το μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει στα πιτς μέχρι τον Απρίλιου.

Μάλιστα, ο Ρότζερς αποκάλυψε πως έχει στη διάθεση του μόλις εννέα παίκτες της πρώτης ομάδας για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Γουότφορντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.