Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’ ο ΟΦΗ (video)

Super League Interwetten: Γλίτωσε τα χειρότερα στο 90+3’ ο ΟΦΗ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 19:28
Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος απέναντι στον αποδεκατισμένο ΠΑΣ, έχοντας 9 σουτ στην εστία και 2 δοκάρια, αλλά χρειάστηκε γκολ του νεοεισελθόντα Ναμπί στο 90+3’ για να πάρει το βαθμό (1-1) στο «Γεντί Κουλέ». Προηγήθηκαν με Περέα (54’) οι φιλοξενούμενοι, που είχαν… ήρωα τον γκολκίπερ Σούλη, ο οποίος στο ντεμπούτο του έκανε 8 επεμβάσεις.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι της εξάδας ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, με το τελικό 1-1 να αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους Γιαννιώτες παρότι ήταν αυτοί που δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι, δημιούργησαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες αλλά έπεσαν πάνω στον Σούλη. Ο 27χρονος γκολκίπερ του ΠΑΣ έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια ελέω της απουσίας του Λοντίγκιν και κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας συνολικά 8 επεμβάσεις, οι 6 εξ αυτών στο πρώτο ημίχρονο.

Οι Γιαννιώτες, που λόγω των πολλών προβλημάτων ταξίδεψαν με 17 παίκτες στο Ηράκλειο, επιχείρησαν να κλείσουν τους χώρους και έψαχναν την ευκαιρία τους στις αντεπιθέσεις. Εν τέλει ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 54’ ο Περέα ξέφυγε από τον Πασαλίδη και με εύστοχο πλασέ απέναντι από τον Βάτερμαν έκανε το 0-1.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε 2ο δοκάρι στο 61’ με τον Τοράλ -είχε προηγηθεί το δοκάρι του Νέιρα στο 22’- και τελικά λυτρώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα τυχερό γκολ. Ο Ναμπί μπήκε αντί του Μεγιάδο στο 90’ και έδωσε τη λύση, στέλνοντας έστω και με βοήθεια τη τύχης τη μπάλα στα δίχτυα. Κι αυτό διότι το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής, κόντραρε στον Εραμούσπε, η μπάλα άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανίκητου μέχρι εκείνο το σημείο Σούλη.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια τελείωσε το παιχνίδι με 20 σουτ, τα 9 στην εστία, έναντι 5 του ΠΑΣ (3 στην εστία). Με το βαθμό, οι Κρητικοί διατηρήθηκαν στην 6η θέση και στο -3 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Τα στιγμιότυπα:




Τα γκολ:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.