Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Στην τελική ευθεία το θέμα του νέου προπονητή, αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Εθνική Ελλάδας: Στην τελική ευθεία το θέμα του νέου προπονητή, αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/1/2022 15:56
Ο Τζον Φαν'τ Σιπ έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την Εθνική Ελλάδας, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του, με το θέμα πάντως να μπαίνει στην τελική του ευθεία και να αναμένονται εξελίξεις το αργότερο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης και ο αθλητικός διευθυντής Τάκης Φύσσας συνεχίζουν την αναζήτηση του «εκλεκτού» ο οποίος θα πάρει τη θέση του Ολλανδού προπονητή ο οποίος τελικά δεν συνέχισε στο «τιμόνι» της «γαλανόλευκης».

Προς το παρόν φαίνεται ότι έχουν ξεχωρίσει τρία ονόματα και προηγούνται στην άτυπη κούρσα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Εκείνος που φαίνεται να έχει κερδίσει αρκετούς πόντους και να έχει ξεχωρίσει είναι ο Τζιάνι Ντε Μπιάζι. Ο 65χρονος προπονητής εργάζεται αυτήν την περίοδο στην Εθνική Αζερμπαϊτζάν και όπως γίνεται κατανοητό, θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ελλάδας. Πρόκειται για έναν έμπειρο τεχνικό ο οποίος έχει ως highlight της καριέρας του, τη συμμετοχή του με την Εθνική Αλβανίας στην τελική φάση του Euro 2016.

Στα υπόψιν βρίσκεται πάντοτε και ο Μανόλο Χιμένεθ, με τον Ισπανό κόουτς να έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, μετά τις θητείες του στην ΑΕΚ.

Απαρατήρητη πάντως δεν περνάει ούτε η περίπτωση του Κάρλος Ντούνγκα. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός φέρεται να ενδιαφέρεται να εργαστεί στην Ελλάδα κι αποτελεί έναν από τους ισχυρούς υποψήφιους.

Φυσικά θέμα επιστροφής του Φερνάντο Σάντος δεν υφίσταται, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος θα προσπαθήσει τον προσεχή Μάρτιο να οδηγήσει ξανά τους Ίβηρες στα τελικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Αν δεν τα καταφέρει θα παραιτηθεί από την εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά μέχρι τότε ήδη θα έχει νέο προπονητή η «γαλανόλευκη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.