Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Κλάσικο» από τα παλιά με νικήτρια την Ρεάλ! (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: «Κλάσικο» από τα παλιά με νικήτρια την Ρεάλ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2022 00:09
Σ’ ένα «κλάσικο» βγαλμένο από τα παλιά, η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με 3-2 την Μπαρτσελόνα στην παράταση (2-2 κ.δ.) και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου την Κυριακή (16/1) θα παίξει κόντρα σε Ατλέτικο ή Μπιλμπάο για την κούπα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια για 5ο σερί «κλάσικο» επικρατώντας με 3-2 της Μπαρτσελόνα στην παράταση του ημιτελικού του Σούπερ Καπ Ισπανίας, το οποίο διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία.

Εξαιρετικό παιχνίδι που θύμισε τις παλιές μάχες των δύο ομάδων, με την Ρεάλ να παραδίδει μαθήματα κυνικότητας, καθώς ήταν καλά κλεισμένη και χτυπούσε στις αντεπιθέσεις.

Η «βασίλισσα» προηγήθηκε δις με διαγώνιο σουτ του Βινίσιους (25’) και πλασέ του Μπενζεμά (72’), όμως οι «μπλαουγκράνα» ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις με πλασέ του Ντε Γιόνγκ (41’) και κεφαλιά του Φάτι (83’). Μάλιστα είχαν δύο καλές στιγμές με Ντεμπελέ και Πέδρι για ένα τρίτο γκολ, ωστόσο όλα κρίθηκαν στον έξτρα χρόνο. Εκεί η Ρεάλ χτύπησε ξανά σε αντεπίθεση, όταν στο 98’ ο Καζεμίρο έφυγε στο τρανζίσιον και έδωσε στον Ροντρίγκο, αυτός έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Βινίσιους άφησε για τον Μπενζεμά, αλλά στη μπάλα πήγε ο Βαλβέρδε ο οποίος με εύστοχο πλασέ «έγραψε» το 3-2. Η ομάδα του Τσάβι αντέδρασε αλλά δε βρήκε τρίτη απάντηση και σ’ αυτό φρόντισε ο Κουρτουά, ο οποίος είπε «όχι» στις προσπάθειες των Μπουσκέτς και Ντεμπελέ.

Η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (16/1) όπου θα διεκδικήσει απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης ή Αθλέτικ Μπιλμπάο το 12ο Σούπερ Καπ Ισπανίας της ιστορίας της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.