Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Winmasters: Λίβερπουλ - Άρσεναλ με 0% γκανιότα*

Winmasters: Λίβερπουλ - Άρσεναλ με 0% γκανιότα*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/1/2022 12:29
Το 'Anfield' ανοίγει τις πύλες του για ένα ακόμη πολύ μεγάλο ματς. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στον πρώτο ημιτελικό του Carabao Cup, με το νικητή του ζευγαριού να αποκτά την ευκαιρία διεκδίκησης ενός τροπαίου. Ο... διψασμένος της υπόθεσης είναι η Άρσεναλ, υπάρχει όμως διαφορά μεταξύ του 'θέλω' και 'μπορώ'. Το τελευταίο, θα κληθεί να το αποδείξει.

Οι 'κόκκινοι' μπαίνουν στη μάχη κουβαλώντας τη ταμπέλα του φαβορί. Και με έξτρα κίνητρο αυτή τη φορά, καθώς οι πρόσφατες ισοπαλίες με Τότεναμ - Τσέλσι και η ήττα από τη Λέστερ, τους άφησαν στο -11 από την κορυφή της Premier League έστω και με ένα ματς λιγότερο. Μια πρώτη αντίδραση ήρθε στο 4-1 επί της Σριούσμπερι στο FA Cup, τώρα ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Ο Κλοπ ξέρει ότι πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσει τις σοβαρές απουσίες της ομάδας του. Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τραυματίες οι Φίλιπς και Τιάγκο, στο πρωτόκολλο υγείας ο Αλεξάντερ-Άρνολντ. Αμφίβολοι οι Άλισον και Ορίγκι. Λύσεις υπάρχουν, σίγουρα όμως όχι της ίδιας ποιοτικής εμβέλειας, ειδικά μεσοεπιθετικά.Η Άρσεναλ ξεκίνησε τη σεζόν πολύ στραβά. Σε σημείο που γρήγορα οι οπαδοί της ζητούσαν το... κεφάλι του Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός γύρισε το χαρτί. Οδήγησε την ομάδα του σε ένα αήττητο δέκα αγώνων εντός συνόρων, το οποίο έσπασε στις 20 Νοεμβρίου από τη Λίβερπουλ. Από τα μέσα μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, οι Λονδρέζοι πέτυχαν πέντε νίκες στη σειρά, για να ακολουθήσει η ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι την πρωτοχρονιά και ο αποκλεισμός στο FA Cup από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Διατηρούν πάντως ζωντανές τις ελπίδες τους να τερματίσουν εντός τετράδας στην Premier League, που θα είναι μια υπέρβαση για τη φετινή σεζόν. Ζητείται ωστόσο σταθερότητα και συνέπεια στο υπόλοιπο της περιόδου, καθώς η ψυχολογία της Άρσεναλ παραμένει εύθραυστη. Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν, με τους Ομπαμεγιάνγκ, Ελνενί, Πάρτεϊ και Πέπε να λείπουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο Τζάκα είναι στο πρωτόκολλο κορονοϊού, αμφίβολοι οι Σμιθ Ρόου και Τομιγιάσου.

Αναμφίβολα, η Λίβερπουλ είναι ανώτερη συνολικά. Οφείλει όμως να βρει απαντήσεις στις απουσίες που αντιμετωπίζει και δεν είναι απλή υπόθεση. Έχει ήδη δώσει πολλά ματς στη σεζόν, δεν πρόκειται να παρατήσει τη μάχη της Premier League και είναι ένα ερώτημα το επίπεδο συγκέντρωσης σε μια διοργάνωση που δεν αποτελεί δα και προτεραιότητα.

Για την Άρσεναλ είναι ακόμη πιο ζόρικο εγχείρημα η αναπλήρωση του κενού που αφήνουν σημαντικοί παίκτες. Επιπροσθέτως δεν πείθει πως διαθέτει ακόμη την προσωπικότητα που απαιτείται για να αντεπεξέλθει σε ματς τόσο υψηλών προσδοκιών. Είναι όμως... στερημένη από δόξα τα τελευταία χρόνια και ίσως αυτό είναι το επιπλέον κίνητρο που χρειάζεται για τη διπλή μάχη με τους 'κόκκινους'...

H αναμέτρηση Λίβερπουλ - Άρσεναλ παίζει στη winmasters με 0% γκανιότα* στο τελικό αποτέλεσμα

Η επιλογή νίκη για τη Λίβερπουλ σε απόδοση 1.99

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.80

Η επιλογή νίκη για την Άρσεναλ σε απόδοση 3.60

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Oι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν ανα πάσα ώρα και στιγμή.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας