Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα… έσκασε για τον 30χρονο Γουντ η Νιούκαστλ

Τα… έσκασε για τον 30χρονο Γουντ η Νιούκαστλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2022 13:41
Η Νιούκαστλ απέκτησε από την Μπέρνλι τον Ν. Ζηλανδό επιθετικό Κρις Γουντ έναντι 24 εκατ. ευρώ! Συμβόλαιο 2,5 ετών υπέγραψε ο 30χρονος στράικερ, ο οποίος έγινε μια από τις ακριβότερες μεταγραφές 30χρονων+ φορ στην ιστορία.

Μετά τον Κίεραν Τρίπιερ, η Νιούκαστλ προχώρησε και στη δεύτερη μεταγραφή της στην εποχή των Σαουδαράβων, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κρις Γουντ από την Μπέρνλι.

Οι «καρακάξες» ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του Ν. Ζηλανδού φορ και τον έφεραν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», με τον 30χρονο να υπογράφει συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή έχει προκαλέσει αρκετά σχόλια στην Αγγλία, μιας και Νιούκαστλ και Μπέρνλι είναι βασικές ανταγωνίστριες στη μάχη της παραμονής στην Πρέμιερ Λιγκ. Με αυτήν την κίνηση, οι «καρακάξες» ενισχύουν τη γραμμή κρούσης τους, αποκτώντας παράλληλα τον βασικό σέντερ φορ των «κλάρετς» σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο. Βέβαια το κόστος της μεταγραφής είναι αρκετά υψηλό, με τον Γουντ να γίνεται μια από τις ακριβότερες μεταγραφές 30χρονων+ φορ στην ιστορία.

Τη φετινή σεζόν ο Ν. Ζηλανδός μετράει 3 γκολ σε 17 συμμετοχές, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Μπέρνλι είχε 53 γκολ σε 165 παιχνίδια.

Photo Credit: https://www.nufc.co.uk/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.