Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εικοσάχρονος παίκτης του Παναθηναϊκού σταμάτησε το ποδόσφαιρο κι έγινε σκάουτ

Εικοσάχρονος παίκτης του Παναθηναϊκού σταμάτησε το ποδόσφαιρο κι έγινε σκάουτ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/1/2022 20:47
Ο Σπύρος Τζαβίδας του Παναθηναϊκού γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι σταματάει το ποδόσφαιρο εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας κι αναμένεται να ακολουθήσει καριέρα σκάουτ.

Ο 20χρονος άσος του «τριφυλλιού» αναγκάστηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο έπειτα από 14 χρόνια προκειμένου να γίνει σκάουτ, λόγω ενός θέματος υγείας το οποίο όπως ξεκαθάρισε δεν τον επηρεάζει αρνητικά εκτός αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει καριέρα ως σκάουτ σε γραφείο μάνατζερ. Ο ίδιος δεν δίστασε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο και συνολικά την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη στήριξή τους στο πρόβλημά του.

Αναλυτικά το συγκλονιστικό μήνυμα του νεαρού πρώην ποδοσφαιριστή:

«Ήρθε η στιγμή που πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να έρθει, μετά από 14 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου να πρέπει να το αποχωριστώ, τουλάχιστον ως επαγγελματιας ποδοσφαιριστής.

Έχει ήδη οριστικοποιηθεί η απόφαση για την απομάκρυνσή μου από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου για ένα θέμα υγείας το οποίο, εκτός αγωνιστικού χώρου, δεν με επηρεάζει αρνητικά. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, το μόνο που θα ήθελα είναι να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο του Παναθηναϊκόυ κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη,την πίστη και την στήριξη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια,όλους τους προπονητές και τους γυμναστές μου, τους φιλαθλους,το staff της ομάδας έναν προς έναν που ήταν πάντα δίπλα μας, και, κυρίως, όλους τους συμπαίκτες μου, χάρη στους οποίους έζησα και έμαθα τόσα πολλά!

Με χαρά και πολύ όρεξη θα μείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου από ένα άλλο πόστο προσπαθώντας να μεταφέρω ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι καθημερινά πρέπει να δουλεύουμε να μην απογοητευόμαστε και να κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τα όνειρα μας..

Είμαι ευγνώμων που έζησα αυτό το ταξίδι,έτοιμος και δυνατος για νεες περιπέτειες.

Ευχαριστώ για όλα!!!».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.