14/1/2022 18:25

Απόλλωνας κατά Κλάτενμπεργκ λόγω Καραντώνη

Απόλλωνας κατά Κλάτενμπεργκ λόγω Καραντώνη
Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Καραντώνη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (15/1, 19.30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ζητάει από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση ούτως ώστε να παίξει 50-50 ο ρέφερι του αγώνα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φαίνεται ότι δεν παρακολουθείτε την «προϊστορία» των διαιτητών που τοποθετούνται στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον αγώνα Απόλλων-Αρης που θα διεξαχθεί στις 15/01/2022 τοποθετήσατε έναν διαιτητή, τον κ. Καραντώνη, για τον οποίο έχουν ειπωθεί και γραφτεί στο παρελθόν άπειρες ιστορίες.

Θεωρούμε δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής θα δυσκολευτεί να αποδώσει δικαιοσύνη, δηλαδή να παίξει 50-50 στον αγώνα. Ο λόγος είναι ακριβώς όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για τον ίδιο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να τα αναπαραγάγουμε καθώς δεν θέλουμε να δυσφημήσουμε κανέναν και φυσικά δεν θέλουμε να πληρώσουμε νέα πρόστιμα. Οφείλετε όμως να τον αλλάξετε.

Επειδή όμως δεν θα το κάνετε σας προσκαλούμε να σας φιλοξενήσουμε στον αγώνα αυτού του Σαββάτου στο γήπεδο της Ριζούπολης για να παρακολουθήσετε από κοντά την απόδοση του. Ίσως έτσι τον αναγκάσετε να αποδώσει 50-50, κάτι που είναι υποχρέωση του, χωρίς να ευνοήσει κάποια ομάδα».

Στοιχεία για τον αγώνα:
Απόλλων Σμύρνης - Άρης
Ομάδες:

Σχόλιο:

carlos_soler 15/1/2022 07:03

Έχει βάλει σκοπό να υποβιβαστεί ο Απόλλων Σμύρνης ο Ηλίθιος που έχουμε για Αρχιδιαιτητής

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .