Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Σήκωσε το 12ο η Ρεάλ (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Σήκωσε το 12ο η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2022 01:13
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό της Ριάντ και κατέκτησε το ισπανικό Σούπερ Καπ για 12η φορά στην ιστορία της. Μόντριτς (38’) και Μπενζεμά (52’) τα γκολ για τη «βασίλισσα», χαμένο πέναλτι στο 89’ είχαν οι Βάσκοι.

Υπερπρωταθλήτρια Ισπανίας στέφθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη με 2-0 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Η «βασίλισσα», που στα ημιτελικά άφησε εκτός την Μπαρτσελόνα, πήρε το προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (38’) με όμορφο τελείωμα του Μόντριτς λίγο μέσα από την περιοχή. Ο Μπενζεμά με εύστοχο πέναλτι στο 52’ διπλασίασε το σκορ της ομάδας του, ενώ στα εναπομείναντα λεπτά η πίεση της Μπιλμπάο δεν απέδωσε καρπούς. Οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι αλλά και αποβολή του Μιλιτάο στο 87’, όμως ο Κουρτουά απέκρουσε με το πόδι την εκτέλεση του Γκαρσία, κρατώντας το 2-0 ως το φινάλε.

Ήταν το 12ο ισπανικό Σούπερ Καπ για την Ρεάλ και πρώτο μετά τη σεζόν 2019-20, ενώ ο Μαρσέλο έγραψε ιστορία αφού έφτασε τα 23 τρόπαια με την «βασίλισσα» και έπιασε στην πρώτη θέση της λίστας τον Πάκο Χέντο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.