Μπολόνια – Νάπολι με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

Μπολόνια – Νάπολι με 0% γκανιότα** και Live Streaming* στο Pamestoixima.gr!

17/1/2022 11:46
Η δράση δεν σταματάει ποτέ, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima! Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση! Weekly Fest στο Pamestoixima: Kάθε εβδομάδα με έως 16.416 νικητές και έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από το Weekly Fest, το 2022 μπαίνει δυνατά στο Pamestoixima.gr και με νέα μηνιαία* προσφορά, η οποία αυτή τη φορά αφορά τα Virtual Sports! Στο Pamestoixima.gr ο συνολικός αριθμός των εικονικών αθλημάτων είναι 43 και για όλο τον Ιανουάριο με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο από ποτέ στα Virtual Sports με την προσφορά January+! Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της Δευτέρας (17/01) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις της Serie A. Στο Pamestoixima.gr τη δράση του πολύ σημαντικού αγώνα ανάμεσα στη Μπολόνια και τη Νάπολι τη ζεις με 0% γκανιότα**, πολλά ειδικά στοιχήματα και Live Streaming*, όπως κάθε αναμέτρηση του ιταλικού πρωταθλήματος! Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima και πιο συγκεκριμένα αφορούν το τελικό σκορ στην αναμέτρηση της Φιορεντίνα με τη Τζένοα, ενώ υπάρχει και η δυάδα Φιορεντίνα over 1,5 γκολ και Μίλαν over 5,5 κόρνερ σε ενισχυμένη απόδοση (2.60)!

Μπολόνια – Νάπολι με 0% γκανιότα** στοPamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Στοιχεία για τον αγώνα:
Μπολόνια - Νάπολι
Ομάδες:
Μπολόνια, Νάπολι