Μπράιτον – Τσέλσι με 0% γκανιότα** και Γιουβέντους στο 4.60!

Μπράιτον – Τσέλσι με 0% γκανιότα** και Γιουβέντους στο 4.60!

18/1/2022 12:31
Η δράση δεν σταματάει ποτέ, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima! Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση! Weekly Fest στο Pamestoixima: Kάθε εβδομάδα με έως 16.416 νικητές και έπαθλα συνολικής αξίας άνω των 40.000 ευρώ!

Weekly Fest: Κάθε ποντάρισμα μετράει στο Pamestoixima.gr!

Εκτός από το Weekly Fest, το 2022 μπαίνει δυνατά στο Pamestoixima.gr και με νέα μηνιαία* προσφορά, η οποία αυτή τη φορά αφορά τα Virtual Sports! Στο Pamestoixima.gr ο συνολικός αριθμός των εικονικών αθλημάτων είναι 43 και για όλο τον Ιανουάριο με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο από ποτέ στα Virtual Sports με την προσφορά January+! Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.Από εκεί και πέρα, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η ποδοσφαιρική δράση την Τρίτη (18/01). Στο πλαίσιο της Premier League, η Μπράιτον υποδέχεται την Τσέλσι σε αναμέτρηση που ζεις παραπάνω στο Pamestoixima με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα στις αποδόσεις που πάντα ήθελες! Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα είναι διαθέσιμες ενισχυμένες αποδόσεις, με το τελικό σκορ πολλαπλών επιλογών 3-0, 2-2, 0-1 στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Σαμπντόρια να είναι διαθέσιμο στο 4.60 στο Pamestoixima!

Μπράιτον - Τσέλσι με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Στοιχεία για τον αγώνα:
Μπράιτον - Τσέλσι
Ομάδες:
Μπράιτον, Τσέλσι