Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: Άνετη πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά, 3-0 τον Ίμερ

Australian Open: Άνετη πρόκριση στον δεύτερο γύρο για τον Τσιτσιπά, 3-0 τον Ίμερ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/1/2022 15:03
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ (6-2,6-4-,6-3) του Μίκαελ Ίμερ και πήρε έτσι την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας έδειξε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κράτησε αρκετές φορές έστω και δύσκολα το σερβίς του και πήρε μία δίκαιη πρόκριση. Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Μπάες ο οποίος κέρδισε δύσκολα με 3-2 τον Βινιόλας.

Στο πρώτο σετ φρόντισε να κάνει δύο γρήγορα break τα οποία και του έδωσαν θέση ισχύος, κράτησε εύκολα το σερβίς τους και έφτασε σε ένα εύκολο 6-2. Στο δεύτερο σετ όμως δυσκολεύτηκε περισσότερο, φάνηκε η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού όμως και πάλι με την ποιότητα του κατάφερε να κάνει το 2-0.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω με 2-0 στα games, όμως ισοφάρισε σε 2-2 και το set είχε αρκετές διακυμάνσεις. Ο Έλληνας πρωταθλητής ωστόσο κατάφερε να κάνει ένα καθοριστικό break στο 4-4 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 6-4.

Στο τρίτο και τελευταίο set ο Τσιτσιπάς είχε την ψυχολογία, έσωσε αρκετά break point στο σερβίς του, ο ίδιος κατάφερε να «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και έτσι πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Το νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα είναι και πάλι το φαβορί απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπάες, νο95 στον κόσμο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.