Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί!

Sportingbet: Κύπελλο Ελλάδας αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/1/2022 00:04
Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρώτη σέντρα στις 15:00 με το Παναιτωλικός – Ολυμπιακός. Συνέχεια στις 17:00 στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εκεί όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το «ζευγάρι» του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συναντιόνται για πέμπτη φορά τα έξι τελευταία χρόνια για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας! Η αρχή έγινε με τρεις διαδοχικούς τελικούς. Οι δύο ομάδες έφτασαν μέχρι το… τέλος του δρόμο το 2017, το 2018 και το 2019. Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να επικρατήσουν σε όλες τις αναμετρήσεις και να προσθέσουν τρία τρόπαια στη συλλογή τους. Μετά την… παύση της σεζόν 2019-20, οι δύο ομάδες «διασταύρωσαν» τα ξίφη τους πέρσι. Εκεί ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση από τον ημιτελικό για τον τελικό. Κύπελλο Ελλάδας με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές! |21+Πρώτη σέντρα στο Αγρίνιο

Η αγωνιστική δράση της ημέρας ξεκινά από το Αγρίνιο. Εκεί ο Παναιτωλικός, ο οποίος την Κυριακή πέτυχε μία σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ στο ΟΑΚΑ, υποδέχεται στο γήπεδο του τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το 2022, μετρώντας δύο ισοπαλίες. Αμφότερες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα κι εκτός έδρας. Αρχικά έμειναν στο 0-0 στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Χωρίς σκορ έμεινε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Να θέσει βάσεις πρόκρισης

Ο Παναθηναϊκός στις 17:00 υποδέχεται στη Λεωφόρο την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «πράσινοι» αποτελούν ξεκάθαρα το φαβορί στην αναμέτρηση. Προέρχονται από την ήττα στην έδρα του Βόλου και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και στον πρώτο αγώνα με την θεσσαλική ομάδα θέλουν να θέσουν βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Κορυφαίο Live Στοίχημα όλο το 24ωρο! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι