Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open: Επιβλητική Σάκκαρη, πέρασε στον τρίτο γύρο

Australian Open: Επιβλητική Σάκκαρη, πέρασε στον τρίτο γύρο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/1/2022 12:59
Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ (6-1,6-4) της Κινγουέν Ζενγκ και πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Κουντερμέτοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε μία ώρα και τριάντα λεπτά κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κινέζας συναθλήτριας της η οποία πρόβαλε αντίσταση μόνο στο δεύτερο σετ.

Η Σάκκαρη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μπορεί να έχασε το πρώτο game αλλά στη συνέχεια ήταν ισοπεδωτική. Κράτησε το service της και ισοφάρισε σε 1-1 και έπειτα δεν έχασε άλλο game, κάνοντας τρία σερί break και παίρνοντας εύκολα το πρώτο set.

Έχοντας ψυχολογία από το 1-0, η Σάκκαρη ξεκίνησε με φόρα και το 2ο set σερβίροντας σωστά για το 1-0. Κατάφερε αμέσως να κάνει break, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και με εξαιρετικό service έφτασε εύκολα στο 3-0.

Έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι όμως η αντίπαλος της έβγαλε αντίδραση πήρε το πρώτο game της και μείωσε σε 4-1. Η Σάκκαρη έκανε το 5-1 και έδειχνε πως θα πάρει εύκολα και το 2ο set όμως κάποια λάθη της καθώς επέτρεψαν στην αντίπαλο της να μειώσει σε 5-4 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο τέλος όμως η Σάκκαρη έκανε break στο service της αντιπάλου της, πήρε και το δεύτερο set και παράλληλα την πρόκριση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα η οποία επικράτησε της Ρουμάνας Ελενα Γκαμπριέλα Ρους με 2-0 σετ (6-2, 7-5).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.