Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η regular season του NBA με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming*

Η regular season του NBA με ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming*

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/1/2022 14:30
Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στον μαγικό κόσμο του NBA, καθώς οι μάχες για τα πλασαρίσματα στην 8άδα φουντώνουν. Τα ξημερώματα της Πέμπτης υπάρχει πλούσια αγωνιστική δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Στο Μιλγουόκι οι πρωταθλητές υποδέχονται τους Γκρίζλις (03:00), σ’ ένα ματς που κρύβει κινδύνους για την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σταρ δίνει μάχη μαζί με τους συμπαίκτες του για να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή της ανατολικής περιφέρειας. Τα «ελάφια» (27-19) θέλουν να δώσουν απαντήσεις μετά την εντός έδρας ήττα από τους Ράπτορς (96-103) και αυτή στην Ατλάντα (121-114).

Οι Μπακς στο «Fiserv Forum» έχουν φέτος ρεκόρ 14-8, όμως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια εκεί μετράνε τρεις ήττες! Το Μέμφις με ηγέτη τον Τζα Μόραντ πρωταγωνιστεί στη Δύση και παρέα με τους Ντάλας Μάβερις είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες στη λίγκα (9-1 στα 10 τελευταία). Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι εκτός έδρας προέρχεται από 6 διαδοχικές νίκες!

Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις

Μεγάλο παιχνίδι υπόσχονται στο «United Center», Σικάγο και Κλίβελαντ (03:00)! Οι Μπουλς οδηγούν την κούρσα στην Ανατολή, όμως μετά τις δύο σερί εντός έδρας ήττες από Γουόριορς (96-138), Νετς (112-138) και την ήττα στο Μέμφις (119-106), ψάχνουν τον τρόπο να επανέλθουν στα «ροζ φύλλα» αγώνα.

Οι Κάβαλιερς προέρχονται από 4 σερί εκτός έδρας επιτυχίες, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι επικράτησαν στην έδρα τους επί των Μπρούκλιν Νετς (114-107). Αξίζει να αναφερθεί ότι οι «Καβς» στην περασμένη επίσκεψή τους στο Ιλινόις έσπασαν τα καλάθια και γνώρισαν την συντριβή με 131-95.

Σικάγο Μπουλς – Κλίβελαντ Κάβαλιερς


Τέλος, στη Βοστώνη (02:30), ξεχωρίζει το ματς των Μπόστον Σέλτικς (23-22) με τους Σάρλοτ Χόρνετς (24-20). Οι δύο ομάδες δίνουν «μάχη» για την είσοδό τους στα πλέι οφ και το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει στροφές. Οι Χόρνετς έχουν παράδοση για… κλάματα στο «Boston Garden», καθώς αγνοούν την χαρά της νίκης εκεί από το 2016 και μετράνε 13 σερί ήττες!

Μπόστον Σέλτικς – Σάρλοτ Χόρνετς


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες του ΝΒΑ όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.