Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Λαμία 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί εν όψει της ρεβάνς (video)

Άρης - Λαμία 0-0: Ανοιχτοί λογαριασμοί εν όψει της ρεβάνς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2022 23:31
Άρης και Λαμία «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Φθιώτιδας. Πολύ καλοί στο πρώτο μέρος οι «κίτρινοι», όχι το ίδιο απειλητικοί στην επανάληψη, με τους Φθιωτούς να ισορροπούν το παιχνίδι.

Δεν είχε σκορ το παιχνίδι του Άρη με την Λαμία στην Θεσσαλονίκη για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου. Οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια όμως δεν κατάφεραν να βρουν γκολ απέναντι στους καλά οργανωμένους Φθιωτούς, που τελείωσαν το ματς με μία τελική και αυτή εκτός εστίας, και έμειναν στο μηδέν για 3ο σερί παιχνίδι.

Όλα λοιπόν θα κριθούν στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Φθιώτιδα, με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς.

Το ματς:


Ο Άρης όπως αναμενόταν μπήκε πιεστικά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 8’ με ένα μακρινό σουτ του Φαμπιάνο, το οποίο «έβγαλε» ο Σαράνοφ. Ακολούθησαν δύο καλές προσπάθειες του Μπερτόγλιο (11’, 20’) που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το φαλτσαριστό σουτ του Μάνου στο 34’. Το παιχνίδι παίζονταν συνεχώς στο μισό της Λαμίας, όμως οι γηπεδούχοι δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί σε σχέση με το ξεκίνημα και η επόμενη σημαντική στιγμή σημειώθηκε λίγο πριν το ημίχρονο μ’ ένα σουτ του Γκάμα, όμως και πάλι ο Σαράνοφ αντέδρασε σωστά. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να είχε 11 τελικές, έναντι 0 της Λαμίας, η οποία αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με τον Άρη να μπαίνει απειλητικά και να «αγγίζει» το γκολ στο 50’ όταν μετά από πάσα-τακουνάκι του Μάνου, ο Σούντγκρεν βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Σαράνοφ αλλά ο γκολκίπερ της Λαμίας κράτησε το μηδέν. Ένα λεπτό μετά ο Κουέστα βγήκε έγκαιρα για να κόψει επίθεση της Λαμίας, όμως τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Ντένις. Ο τελευταίος αποκόμισε και αυτός πρόβλημα, όμως έβγαλε αναγκαστικά το παιχνίδι αφού δεν υπήρχε τρίτος γκολκίπερ στον πάγκο.

Με εξαίρεση το δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Μάντζιου, η οποία είχε μεν τον έλεγχο του αγώνα αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες απέναντι σε μια καλά κλεισμένη Λαμία. Το παιχνίδι κυλούσε δίχως κάτι αξιόλογο ως το 90+8’, όπου το σουτ του Λόπεθ από τα πλάγια της περιοχής αποκρούστηκε δύσκολα από τον Σαράνοφ, ενώ στην επαναφορά ο Σάσα δεν κατάφερε να σημαδέψει την εστία. Το 0-0 έμεινε ως το φινάλε και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Φθιώτιδας.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.