Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» Άλβαρες η Μάντσεστερ Σίτι

«Έκλεισε» Άλβαρες η Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2022 21:34
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Χουλιάν Άλβαρες βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, με το ποσό της μεταγραφής από την Ρίβερ Πλέιτ για τον Αργεντινό φορ να αγγίζει τα 16 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Χουλιάν Άλβαρες με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τον Αργεντινό επιθετικό να βρίσκεται πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα και ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «πολίτες» είναι αισιόδοξοι ότι θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 21χρονου άσου τις επόμενες ημέρες έναντι 16 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Από την άλλη, ο Άλβαρες αναμένεται να παραμείνει στην Ρίβερ Πλέιτ ως δανεικός και θα ενσωματωθεί στην αγγλική ομάδα το καλοκαίρι.

Την περσινή σεζόν ο Άλβαρες σημείωσε 24 γκολ και 15 ασίστ σε 46 συμμετοχές με την Ρίβερ Πλέιτ σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι ήδη 5 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.