Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιτσιπάς-Περ 3-1: Στον τέταρτο γύρο του Australian Open ο Στέφανος!

Τσιτσιπάς-Περ 3-1: Στον τέταρτο γύρο του Australian Open ο Στέφανος!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/1/2022 10:01
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 (6-3,7-5,6-7,6-4) του Μπενουά Περ και έτσι πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Australina Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ.

Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά μετά το δεύτερο σετ όταν και ο συναθλητής του ανέβασε την απόδοση του αλλά δείχνοντας σοβαρότητα στο τέλος πήρε έστω και με κάποια δυσκολία τη νίκη

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, «έσπασε» αμέσως το σερβίς του αντιπάλου του και βρέθηκε γρήγορα μπροστά με 3-0. Στη συνέχεια κράτησε με σχετική ευκολία το δικό του σερβίς και κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ βέβαια τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο εύκολα, οι δύο τενίστες πηγαίναν χέρι-χέρι κρατώντας το σερβίς τους μέχρι και το 5-5. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς έκανε το break και πήρε σαφές προβάδισμα. Στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για το 7-5 και το 2-0 τον έφερε ένα βήμα πριν την πρόκριση.

Η εικόνα του τρίτου σετ ήταν παρόμοια, με τον Γάλλο τενίστα όμως να είναι ακόμα πιο επιθετικός. Ο Έλληνας πρωταθλητής από την άλλη κρατούσε το δικό του σερβίς αλλά δεν έφτασε σε ένα break και το σετ οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί ο Περ ήταν πιο συγκεντρωμένος, έφτασε εύκολα στο 7-2 και μείωσε σε 2-1.

Στο τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ του παιχνιδιού αμφότεροι έδειξαν και πάλι να βασίζονται στο δικό τους σερβίς, με τον Τσιτσιπά όμως να κάνει το break στο δέκατο game και να κάνει το 6-4 που τον οδήγησε και στη νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.