Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: La Liga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Sportingbet: La Liga με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/1/2022 10:25
Σπουδαία αναμέτρηση απόψε στο «Wanda Metropolitano», ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια. Να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Ιωνικού θέλει ο Παναθηναϊκός. «Μάχη» με άρωμα… Ευρώπης στο «Olimpico», ανάμεσα σε Λάτσιο και Αταλάντα.

Να ξεφύγει από τους διώκτες της

Η σεζόν στην Ατλέτικο Μαδρίτης σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με τον προγραμματισμό που θα είχε καταρτίσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι «ροχιμπλάνκος» είναι οριακά εντός της πρώτης τετράδας και των θέσεων του Champions League. Ισοβαθμούν με την Σοσιεδάδ στους 33 βαθμούς, την ώρα που η Μπαρτσελόνα είναι στο -1 και η Βαγιεκάνο στο -2! Δύο ήττες, η μία για το Σούπερ Καπ Ισπανίας και μία ισοπαλία, τα τρία πιο πρόσφατα αποτελέσματα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Απέναντι της βρίσκει την «αναγεννημένη» υπό τις οδηγίες του Μπορδαλάς Βαλένθια, η οποία θέλει να «χτυπήσει» την έξοδο στην Ευρώπη!

Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΓια το «διπλό» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Νίκαια για ν’ αντιμετωπίσει τον Ιωνικό για πρώτη φορά από
τον Ιανουάριο του 2007. Τότε οι «πράσινοι» είχαν φύγει με το ευρύ 4-0. Απόψε θέλουν και
πάλι τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για έξοδο στην Ευρώπη. Η ομάδα του
Ιβάν Γιοβάνοβιτς προέρχεται από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ήττα από τον Βόλο. Πέντε σερί ήττες για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο μετρούν οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παίξουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Μάχη… Ευρώπης στο «Olimpico»

Από τη μία η Αταλάντα που θέλει να τερματίσει και πάλι στις θέσεις που θα της δώσουν το «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στο Champions League και από την άλλη η Λάτσιο, που θέλει να βρεθεί εκ νέου κοντά στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Serie A σε Ζωντανή Μετάδοση*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις