Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Εκπληκτικός Παναιτωλικός, «ξέρανε» και τον ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο (video)

Super League Interwetten: Εκπληκτικός Παναιτωλικός, «ξέρανε» και τον ΟΦΗ μέσα στο Ηράκλειο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2022 19:33
Ο φανταστικός Παναιτωλικός πέρασε με 4-2 από την έδρα του ΟΦΗ και έδωσε συνέχεια στα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μεντόσα (8’), Κορνέλιους (45’), Καρέλης (53’) και Βέργος (90+2’) οι σκόρερ των φιλοξενούμενων, και τα δύο τέρματα των Κρητικών πέτυχε ο Νέιρα, ο οποίος στο 80' είχε χαμένο πέναλτι για το 3-3.

Μετά τις νίκες επί των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, ο Παναιτωλικός κέρδισε και τον ΟΦΗ, νικώντας με 4-2 τους Κρητικούς στο «Γεντί Κουλέ». Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου χτύπησε στις αντεπιθέσεις και έφυγε με πολύ μεγάλο «διπλό» από το Ηράκλειο, πιάνοντας προσωρινά τον Βόλο στην 9η θέση με 21 βαθμούς.

Οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι στο 7ο λεπτό, ο Μεντόσα αστόχησε στην εκτέλεση αλλά πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Βάτερμαν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 43’ με τον Νέιρα ο οποίος βγήκε σε τετ-α-τετ μετά από μπαλιά του Βούρου και έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Μελίσσα για το 1-1. Οι γηπεδούχοι όμως έμειναν στους πανηγυρισμούς, αφού στο 45’ ο Κορνέλιους σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπόσα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Παναιτωλικό.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν να «κλειδώνουν» το ματς, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 53’ με γκολ του Καρέλη στην αντεπίθεση, όμως ο ΟΦΗ δεν τα παράτησε. Στο 66’ οι Κρητικοί μείωσαν σε 3-2 με εκπληκτικό πλασέ του Νέιρα έξω από την περιοχή και στο 80’ κέρδισαν πέναλτι, όμως ο σκόρερ του ΟΦΗ αστόχησε στο πέναλτι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 3-3.

Ο Παναιτωλικός γλίτωσε την ισοφάριση και στο 90+2’ «χτύπησε» ξανά στην κόντρα, «κλειδώνοντας» το παιχνίδι με τον Βέργο, ο οποίος «άδειασε» τον Διαμαντή και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 4-2.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.