Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι – Τότεναμ με combo bets και ειδικά παικτών

Τσέλσι – Τότεναμ με combo bets και ειδικά παικτών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/1/2022 09:10
Το Λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ, κλέβει την παράσταση στην 23η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και υπόσχονται ματσάρα!

Η Τσέλσι, μετά τα τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-1), βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλει να αποδείξει σε εχθρούς και φίλους ότι δεν παρατάει από τώρα την υπόθεση του τίτλου. Οι «μπλε» έλυσαν την παρεξήγηση με τον Ρομέλου Λουκάκου και περιμένουν από τον Βέλγο σταρ να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Η Τότεναμ προέρχεται από τεράστια ψυχολογική νίκη, με επική ανατροπή επί της Λέστερ (3-2) και δίνει μεγάλη μάχη για το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «σπιρούνια» με δύο γκολ του Μπεργκβάιν στο 95’ και στο 96’ πανηγύρισαν την 3η νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια τους και διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 9 ματς!

Τσέλσι – Τότεναμ 1:1.72 X:3.80 2:4.85


Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι το σύνολο του Αντόνιο Κόντε παραδοσιακά περνάει δύσκολες στιγμές στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στα τελευταία 31 παιχνίδια σε επίπεδο Premier League, η Τσέλσι μετράει 20 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα. Η μοναδική νίκη της Τότεναμ στην έδρα των «μπλε» ήταν σαν ψέμα, αφού πανηγυρίστηκε Πρωταπριλιά του 2018!

Για να βρούμε την αμέσως προηγούμενη επιτυχία των «σπιρουνιών» στην έδρα της επικείμενης αντιπάλου, θα πρέπει να μεταφερθούμε στη 10η Φεβρουαρίου 1990, όπου γεννημένοι από την τωρινή ομάδα ήταν μόνο ο τερματοφύλακας Ούγκο Γιορίς και ο προπονητής Αντόνιο Κόντε!

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της Premier League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.