Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με νεκρούς στο Καμερούν - Κομόρες, ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου!

ΤΡΑΓΩΔΙΑ με νεκρούς στο Καμερούν - Κομόρες, ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2022 23:54
Τραγωδία έξω από το γήπεδο που διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στο Καμερούν και τις Κομόρες, αφού το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press κάνει λόγο για οχτώ νεκρούς έπειτα από εισβολή οπαδών σε θύρα του γηπέδου.

Οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίστηκαν σε ταραχή έξω από το Στάδιο Όλεμπε στο Γιάουντε το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Καμερούν με τις Κομόρες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι φίλαθλοι ποδοπατήθηκαν έπειτα από την εισβολή οπαδών σε θύρα του γηπέδου.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press αναφέρει μέχρι στιγμής για 8 νεκρούς, αλλά υπάρχουν φόβοι ότι ο αριθμός θα αυξηθεί τις επόμενες ώρες. Αξιωματούχοι του γειτονικού νοσοκομείου Μεσάσι δήλωσαν ότι δέχθηκαν τουλάχιστον 40 τραυματίες από την ταραχή.

«Μερικοί από τους τραυματίες είναι σε απελπιστική κατάσταση. Θα πρέπει να τους μεταφέρουμε σε εξειδικευμένο νοσοκομείο», είπε η νοσοκόμα Ολίνγκα Προυντένσε.

Οι διοργναωτές είπαν ότι περίπου 50.000 άνθρωποι προσπάθησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 60.000, αλλά δεν επρόκειτο να ήταν περισσότερο από 80% γεμάτο για τον αγώνα εξαιτίας των περιορισμένων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
ΤΡΑΓΩΔΙΑ με νεκρούς στο Καμερούν - Κομόρες, ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.