Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Australian Open:  Με Μεντβέντεβ ο Τσιτσιπάς στο ριμέικ του περσινού ημιτελικού

Australian Open: Με Μεντβέντεβ ο Τσιτσιπάς στο ριμέικ του περσινού ημιτελικού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2022 15:39
Ο Ντανίλ Μεντβέντεβ κέρδισε με μεγάλη δυσκολία τον Φέλιξ-Οζιέ Αλιασίμ με 3-2 σετ (6-7, 3-6, 7-6, 7-5, 6-4) και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στους «4» του Australian Open, στο ριμέικ του περσινού ημιτελικού της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ρώσο θα γίνει την Παρασκευή (28/1) το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Σ’ έναν απίστευτο προημιτελικό που διήρκησε 4 ώρες και 42 λεπτά, ο Ντανίλ Μεντβέντεβ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον εξαιρετικό Φέλιξ-Οζιέ Αλιασίμ, χάνοντας με 0-2 σετ, ωστόσο κατάφερε να κάνει τέτοιου είδους ανατροπή για 2η φορά στην καριέρα του και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open όπου θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το No2 της παγκόσμιας κατάταξης τα βρήκε σκούρα από τον εξαιρετικό Αλιασίμ και μάλιστα κλήθηκε να «σβήσει» match point του Καναδού στο 4ο σετ για να μείνει στο παιχνίδι. Εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και εκμεταλλευόμενος τα αρκετά αβίαστα λάθη του αντίπαλου του στο forehand, πήρε το τρίτο σετ με 6-4, «σβήνοντας» 2 break point στο 10o game.

O Μεντβέντεβ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open για 2η σερί χρονιά και όπως και πέρσι θα βρει αντιμέτωπο τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ρώσος είχε κερδίσει τον Έλληνα άσο στον περσινό ημιτελικό με 3-0 σετ, αλλά ο Στέφανος πήρε ρεβάνς στα προημιτελικά του Roland Garros.

Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ έχουν βρεθεί αντίπαλοι 8 φορές στο παρελθόν, με τον Ρώσο να προηγείται με 6-2 στις νίκες.

Η αναμέτρηση του Στέφανου με τον Ρώσο θα γίνει την Παρασκευή (28/1) το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος), ανάλογα με το πότε θα τελειώσει ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ναδάλ και Μπερετίνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.