Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε την Μίντλεσμπρο τελικά ο Καράνκα

Ανέλαβε την Μίντλεσμπρο τελικά ο Καράνκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2013 15:00
Η Μίντλεσμπρο είναι τελικά ο πρώτος σταθμός της καριέρας του Αιτόρ Καράνκα ως πρώτου προπονητή, με τον πρώην βοηθό του Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρεάλ να υπογράφει συμβόλαιο για 2.5 χρόνια με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Αν και το όνομα του είχε συζητηθεί έντονα τις τελευταίες μέρες για την Κρίσταλ Πάλας, ο Καράνκα αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα του από πιο χαμηλό επίπεδο, επιλέγοντας την Μίντλεσμπρο, ομάδα που αγωνίζεται πλέον στην 2η κατηγορία της Αγγλίας.

Ο 40χρονος Ισπανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών, αντικαθιστώντας τον Τόνι Μόμπρεϊ και έγινε αυτόματα ο πρώτος ξένος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία που απέκτησε σε αυτά τα τρία χρόνια που συνεργάστηκε με τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Ρεάλ, ενώ αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος τεχνικός του πρότεινε να δεχθεί την πρόταση της Μίντλεσμπρο:

«Πέρασα τρία χρόνια δίπλα στον Ζοζέ Μουρίνιο όμως είναι πλέον η ώρα μου. Με στηρίζει καθημερινά και έμαθα πολλά δίπλα του. Είναι ο άνθρωπος που με στήριξε και με τον οποίο μίλησα και μου πρότεινε να έρθω, καθώς πιστεύει σε αυτό το πρότζεκτ όπως και εγώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο Καράνκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.