Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίας

Και επίσημα στην Λίβερπουλ ο Λουίς Ντίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/1/2022 17:33
Την απόκτηση του Κολομβιανού εξτρέμ Λουίς Ντίας ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, καταβάλλοντας στην Πόρτο το ποσό των 40+20 εκατ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή, αποκτώντας από την Πόρτο τον Λουίς Ντίας. Οι «κόκκινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Πόρτο και έφεραν στο «Άνφιλντ» τον 25χρονο Κολομβιανό αριστερό εξτρέμ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Το ποσό της μεταγραφής για τον διεθνή άσο αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ συν 20 εκατ. ευρώ ως μπόνους επίτευξης στόχων. Ο Ντίαζ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Πορτογαλία μετρώντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 18 παιχνίδια, ενώ είναι 31 φορές διεθνής με την Εθνική Κολομβίας, μετρώντας 7 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντίας ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος της Τότεναμ, αλλά η Τότεναμ κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ντύθηκε στα κόκκινα.

Η Λίβερπουλ δε μένει μόνο στην απόκτηση του Ντίας αλλά κινείται και για την άμεση αγορά του Φάμπιο Καρβάλιο από την Φούλαμ. Ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία, αλλά οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις ενώ ο 19χρονος επιθετικός χαφ βλέπει με πολύ καλή προοπτική το ενδεχόμενο να συνεχίσει στους «κόκκινους». Τη φετινή σεζόν έχει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.