Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ: Πήρε «πακέτο» Κουλουσέφσκι και Μπεντανκούρ από Γιουβέντους

Τότεναμ: Πήρε «πακέτο» Κουλουσέφσκι και Μπεντανκούρ από Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2022 19:03
Διπλή μεταγραφική ενίσχυση από την Τότεναμ, η οποία απέκτησε από την Γιουβέντους τον Σουηδό εξτρέμ Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και τον Ουρουγουανό μέσο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Το δρομολόγιο Τορίνο-Λονδίνο ακολούθησαν οι Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, υπογράφοντας συμβόλαια στην Τότεναμ.

Όσον αφορά τον πρώτο, όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τα «σπιρούνια» συμφώνησαν με την Γιουβέντους για τον δανεισμό του Σουηδού εξτρέμ για τον επόμενο 1,5 χρόνο έναντι 10 εκατ. ευρώ. Στη συμφωνία υπάρχει οψιόν αγοράς στα 35 εκατ. ευρώ, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα υπό ορισμένες συνθήκες (συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Ο 21χρονος άσος δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην φετινή Γιουβέντους καταγράφοντας 27 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ, παίζοντας κυρίως ως αλλαγή.

Από την άλλη, η Τότεναμ έφερε στο Λονδίνο από την Γιουβέντους και τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ. Πρόκειται για κανονική μεταγραφή που θα κοστίσει στην Γιουβέντους 19 εκατ. ευρώ συν 6 εκατ. ευρώ ως μπόνους. Το 30% του ποσού θα πάει στην Μπόκα Τζούνιορς που διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός μέσος σημείωσε 26 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, σημειώνοντας 3 ασίστ, ενώ τη θέση του στο ρόστερ της Γιουβέντους θα πάρει ο Ντένις Ζακάρια.

Photo Credit: https://www.tottenhamhotspur.com/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.