Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαπόρτα για Ομπαμεγιάνγκ: «Όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα για Ομπαμεγιάνγκ: «Όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2022 21:24
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα επιβεβαίωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ βρίσκονται στο σωστό δρόμο και δήλωσε αισιόδοξος πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Σε σήριαλ έχει μετατραπεί η μεταγραφή του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι θα έχει happy end.

Μιλώντας στο Gala της Mundo Deportivo, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Άρσεναλ για τον Γκαμπονέζο επιθετικό βρίσκονται στο σωστό δρόμο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει στους Καταλανούς. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ο εκτελεστικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ματιού Αλέμανι του είπε πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Την ίδια ώρα, τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο παίκτης αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Βαρκελώνη, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Όπως αποκαλύπτει το The Athletic, η συμφωνία αφορά εξάμηνο δανεισμό με οψιόν επέκτασης για άλλον ένα χρόνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.