Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Θέλει τον Ρόνι Λόπες η Κόνιασπορ

Ολυμπιακός: Θέλει τον Ρόνι Λόπες η Κόνιασπορ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/1/2022 22:20
Η Κόνιασπορ θέλει να αποκτήσει τον Ρόνι Λόπες από τον Ολυμπιακό κι αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί, καθώς η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία ολοκληρώνεται στις 8/2.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας ως δανεικός το περασμένο καλοκαίρι από τη Σεβίλλη. Παρ' όλα αυτά δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του έως τώρα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει.

Η προσφορά του στο πρώτο μισό της σεζόν δεν κρίνεται σημαντική, με δεδομένο ότι έχει λάβει μέρος σε 20 αγώνες για όλες τις διοργανώσεις κι έχει σημειώσει όλα κι όλα δύο τέρματα.

Οι Πειραιώτες δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ωστόσο θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της και η Σεβίλλη στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του.

Το βέβαιο είναι ότι πέρα από τις προσθήκες, ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί να υπάρξουν κι αποχωρήσεις ούτως ώστε να μπορεί να εργαστεί με συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και να μην είναι «βαρύ» το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Η Κόνιασπορ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ονειρεύεται μία έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ στο συγκεκριμένο κλαμπ αγωνίζεται και ο Αχμέντ Χασάν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.