Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλεισμός-σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Αποκλεισμός-σοκ για την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2022 00:35
Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε εκτός προημιτελικών του Κυπέλλου Γαλλίας, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Νις (6-5 πεν., 0-0 κ.δ.). Θύτης των Παριζιάνων ήταν ο γκολκίπερ της, Μαρτσίν Μπούλκα ο οποίος αγωνίζεται στην Νις ως δανεικός από τους Παριζιάνους και απέκρουσε το πέναλτι του Σίμονς.

Ιστορική πρόκριση για την Νις, η οποία απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο Παρίσι μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (6-5, 0-0 κ.δ.) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας.

Η ομάδα της Νίκαιας ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στην κανονική διάρκεια, η οποία έληξε ισόπαλη δίχως τέρμα. Παράταση δεν υπήρχε και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι, εκεί όπου ο Μαρτσίν Μπούλκα, γκολκίπερ που αγωνίζεται στην Νις ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, απέκρουσε το πέναλτι του Σίμονς, και έστειλε την νυν ομάδα του στα προημιτελικά.

Απογοητευτική εμφάνιση από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Λιονέλ Μέσι να αγωνίζεται ως βασικός αλλά να πραγματοποιεί κακό παιχνίδι. Έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα παίξει σε τελικό Κυπέλλου Γαλλίας για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη δεν θα δούμε «κλάσικο» στα προημιτελικά ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ, με την Νις να είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει τους Μασσαλούς για μια θέση στα ημιτελικά. Στα άλλα ζευγάρια, η Ναντ θα αντιμετωπίσει την Μπαστιά, η Μονακό την Αμιέν, ενώ προέκυψε και σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες 4ης κατηγορίας (!), αφού η Μπερζεράκ που απέκλεισε την Σεντ Ετιέντ θα παίξει απέναντι στις Βερσαλίες 78, που άφησαν εκτός την Τουλούζ.

Τα ζευγάρια στους «8» (8-10 Φεβρουαρίου):


Νις – Μαρσέιγ
Μπερζεράκ – Βερσαλίες 78
Ναντ – Μπαστιά
Μονακό - Αμιέν



Το πάρτι στα αποδυτήρια της Νις



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.