Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Πόρτο ο Σεμέδο: Τα δεδομένα της συμφωνίας

Επίσημα στην Πόρτο ο Σεμέδο: Τα δεδομένα της συμφωνίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2022 03:21
Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, με τον Πορτογάλο στόπερ να υπογράφει στους «δράκους» με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Παίκτης της Πόρτο είναι και επίσημα ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος θα ενισχύσει τους «δράκους» για τους επόμενους έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η «A Bola», ο δανεισμός του 27χρονου θα κοστίσει στην Πόρτο το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Μετά τις υπογραφές, ο Σεμέδο έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Από το πρώτο λεπτό, επιθυμία μου ήταν να εκπροσωπήσω αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είχα και άλλες προτάσεις, μεταξύ άλλων από πορτογαλικούς συλλόγους, αλλά η επιθυμία μου ήταν πάντα να είμαι εδώ στην Πόρτο, για να εκπροσωπώ αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο δίπλα σε σπουδαίους συμπαίκτες με τους οποίους είχα την ευκαιρία να μοιραστώ τα αποδυτήρια στην Εθνική ομάδα, όπως ο Πέπε. Αυτό είναι ένα όνειρο που εκπληρώνω, είμαι ανυπόμονος να ξεκινήσω», ανέφερε ο Ρούμπεν Σεμέδο στα πρώτα του λόγια ως «δράκος».

Εκτός από τον Σεμέδο, η Πόρτο απέκτησε και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ Γκαλένο. Ο 24χρονος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 ενώ το ποσό της μεταγραφής από την Μπράγκα αγγίζει τα 9 εκατ. ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Γκαλένο μετράει 10 γκολ σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα των «Αρσεναλίστας»

Photo Credit: fcporto.pt


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.