Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστροφή*  πονταρίσματος όλο το Σαββατοκύριακο!

Επιστροφή*  πονταρίσματος όλο το Σαββατοκύριακο!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/2/2022 00:06
Σαββατοκύριακο με ντέρμπι σε Ιταλία και Ελλάδα! Το Μεάτσα υποδέχεται τη ματσάρα Ίντερ – Μίλαν και η Τούμπα φιλοξενεί την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Το σούπερ δίδυμο!

H Ιντερ με πατημένο το γκάζι από την περσινή σεζόν βρίσκεται στην κορυφή της Serie A!
Αλλωστε, οι Νερατζούρι μετρούν 14 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Η τελευταία εντός έδρας ήττα της Ίντερ στη Serie A ήταν τον Οκτώβριο του 2020 κι από τότε είναι αήττητη σε 28 παιχνίδια. Μάλιστα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Serie A με 53 γκολ.bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στη Serie A! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το σοκ της ήττας από τη Σπέτσια διαδέχθηκε η ισοπαλία κόντρα στη Γιουβέντους και η Μίλαν βρέθηκε στο -4 από την κορυφή! Σύμμαχος η επίθεση, μιας και την τελευταία φορά που οι Ροσονέρι δε βρήκαν δίχτυα σε δυο διαδοχικά ματς ήταν τον Φεβρουάριο του 2021.

Ντέρμπι γκολ και... καρτών!

Πάντως, η Ίντερ γνωρίζει πως να «πληγώνει» τη Μίλαν, έχοντας 67 νίκες, αλλά και 247 γκολ. Παράλληλα, στα πέντε από τα επτά τελευταία μεγάλα ραντεβού σκόραραν και οι δυο ομάδες. Ματσάρα και το πάθος περισσεύει! Εξάλλου, στα δέκα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια, οι παίκτες των δυο ομάδων αντίκρισαν 46 κίτρινες κάρτες.

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι του Ολυμπιακού, θέλοντας έτσι να του βάλει εμπόδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας. Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό! Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν επιθυμεί να αφήσει το πόδι από το γκάζι, μετρώντας οκτώ σερί ματς αήττητη. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και είναι χαρακτηριστικό πως στα οκτώ από τα εννέα πιο πρόσφατα ματς έχει βρει δίχτυα τουλάχιστον δυο φορές.

Δεύτερη σερί ήττα, τρίτη στα πέντε τελευταία και ο Παναθηναϊκός βλέπει τους… μπελάδες να έρχονται. Η τετράδα είναι ο μεγάλος στόχος, όμως οι ανταγωνιστές αυξάνονται. Αλλωστε, μακριά από τη Λεωφόρο τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τους «Πράσινους», που μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς.

Πολλές κάρτες…

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται αρκετά στην Τούμπα, δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, ενώ το τελευταίο τρίποντο… χάνεται το 2017, όταν και είχε επικρατήσει 3-2.
Παράλληλα, στα έξι πρόσφατα ραντεβού στην Τούμπα για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες. Ενα ακόμα σημείο που ξεχωρίζει στα πέντε τελευταία ματς είναι οι κάρτες. Παιχνίδια με φουλ ένταση και οι 33 κίτρινες κάρτες αποτυπώνουν ξεκάθαρα το πάθος που ξεχειλίζει στο χορτάρι.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις