Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέφυγε στην Αλβανία 20χρονος που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση του Άλκη

Διέφυγε στην Αλβανία 20χρονος που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση του Άλκη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2022 12:47
Στην Αλβανία διέφυγε ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση που έγινε εναντίον του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival ο φερόμενος ως δράστης πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα την Πέμπτη. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν λίγες ώρες αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, αλλά όταν τον αναζήτησαν στην βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία.

Ο 20χρονός είναι στενός φίλος του 23χρονου Αλβανού που έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη δολοφονία του Άλκη. Οι δυο τους ανήκουν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών και τον Μάρτιο του 2019 είχαν επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία. Για τον 20χρονο θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.