Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέλεθ: «Είναι ντροπή αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό, παίζουν με το ψωμί μας. Αρκετά!»

Βέλεθ: «Είναι ντροπή αυτά που κάνουν στον Παναθηναϊκό, παίζουν με το ψωμί μας. Αρκετά!»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2022 22:59
Ξέσπασε ο Φραν Βέλεθ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όντας έξαλλος για τη διαιτησία του Λετονού Αντρίς Τρεϊμάνις.

Έξω φρενών ήταν ο Φραν Βέλεθ μετά το φινάλε του αγώνα στην Τούμπα, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός των «πρασίνων» ξέσπασε στην κάμερα της NOVA αναφερόμενος στη διαιτησία του Αντρίς Τρεϊμάνις στο ντέρμπι αλλά και στο πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές στο «τριφύλλι» στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:


Όλοι είδατε το παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι είναι τρεις ήττες πολύ σκληρές για εμάς. Όμως έφτασε η στιγμή να πω ότι αυτά είναι ντροπή. Αυτά που μας κάνουν στα τελευταία παιχνίδια είναι αχαρακτήριστα. Θεωρώ ότι όλοι, εμείς, οι φίλαθλοι, οι παίκτες, η ομάδα έφτασε η στιγμή να πούμε... αρκετά.

Μας φέρνουν διαιτητή από την Λετονία γι’ αυτόν τον αγώνα. Καλύτερα να έφερναν Έλληνες διαιτητές γι’ αυτά τα παιχνίδια. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει εμείς να βελτιώσουμε σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Αλλά πλέον πρέπει να βαρέσουμε τη γροθιά στο τραπέζι και να πούμε «αρκετά, τα πράγματα δεν είναι εντάξει»

Παίζουν με εμάς, παίζουν με το ψωμί μας, με το ψωμί των οικογενειών μας και πλέον έφτασε η στιγμή να πούμε αρκετά. Όλα αυτά αποτελούν μια ντροπή. Καθαρό πέναλτι υπέρ μας δεν μας το δίνει, ήδη από το 10ο λεπτό μας λέει πιο γρήγορα και πιο γρήγορα. Οποιεσδήποτε φάσεις δεν μας τις δίνει. Την άλλη εβδομάδα ας έρθουν άλλοι να παίξουν… Και να μου πουν οτιδήποτε θέλουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, αυτό συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Όμως πλέον αυτά που μας κάνουν είναι ντροπή. Αυτό που κάνουν στην ομάδα μας είναι ντροπή. Πλέον πρέπει το πούμε αυτό.

Κάναμε φάσεις, υπήρχε το πέναλτι που δεν μας έδωσε. Υπήρξαν φάσεις, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι με τέτοια εις βάρος μας μεροληψία δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίξουμε έτσι. Η κατάσταση είναι στο απροχώρητο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.