Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ερικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει»

Ερικσεν: «Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/2/2022 15:51
Συγκλονίζει ο Κρίστιαν Έρικσεν ο οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν τον περασμένο Ιούνιο, με την κατάρρευσή του στο παιχνίδι της Δανίας με τη Φινλανδία να σοκάρει ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Δανός ποδοσφαιριστής ο οποίος πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την αγγλική Μπρέντφορντ, θυμήθηκε το συμβάν που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Επιπλέον υπογράμμισε ότι έχει τη στήριξη της συντρόφου του, στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Θυμάμαι ότι πήγαινα για το πλάγιο που θα εκτελούσε ο Μέλε, ήρθε η μπάλα πάνω μου και την βρήκα με την επικαλαμίδα. Έπειτα αισθάνθηκα μια κράμπα στη γάμπα μου και ήρθε το μπλακ άουτ Όταν ξύπνησα από το CPR, ήταν λες και είχα επανέλθει από όνειρο. Δεν θυμάμαι τίποτα από τη στιγμή που “έσβησα”. Ήμουν ανάσκελα και ξύπνιος. Δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα και με πίεζαν στο στήθος. Άκουσα φωνές και γιατρούς να μιλούν.

Σκεφτόμουν “Δεν μπορεί να είμαι ξαπλωμένος κάτω... Είμαι υγιής εγώ”. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν μήπως είχα πάθει κάτι στην σπονδυλική στήλη. Σκεφτόμουν αν θα μπορούσα να κουνήσω τα χέρια και τα πόδια μου.

Κατάλαβα πως για λίγο είχα πεθάνει, όταν πλέον είχα μπει στο ασθενοφόρο... Σκεφτόμουν “κράτα αυτά τα παπούτσια, δεν θα τα ξαναβάλεις”. Έλεγα στην αρραβωνιαστικιά μου, την Σαμπρίνα ότι δεν θα έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο.

Αν η Σαμπρίνα μου έλεγε ότι φοβάται, τότε θα ήταν πολύ διαφορετική η κουβέντα που θα κάναμε τώρα. Έχουμε ένα τραύμα στην ψυχή που θα είναι μόνιμο έπειτα απ' ό,τι συνέβη την 12η Ιουλίου, όμως, με εμπιστεύεται κάθε φορά που πηγαίνω στο γυμναστήριο και έχει εμπιστοσύνη πως θα γυρίζω πάντοτε σπίτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.