Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης η... επιστροφή

Παναθηναϊκός: Κουρμπέλης η... επιστροφή

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/2/2022 15:37
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας (9/2, 16.00) κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρους μήνες.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει πάρει σκορ πρόκρισης (4-0) από το πρώτο ματς και θα πρέπει απλώς να το υπερασπιστεί για να προκριθεί στα ημιτελικά, εκεί όπου περιμένει ήδη η Λαμία.

Όσο για τον Κουρμπέλη, ο αρχηγός των «πράσινων» έπαιξε για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας του, στα μέσα Δεκεμβρίου του 2020. Ήταν μία αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μεταξύ του «τριφυλλιού» και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από τότε ο Κουρμπέλης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κι αρχικά θα έλειπε για δύο μήνες, όμως στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι δεν μπορούσε να προσφέρει μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία κι αγωνίστηκε σε φιλικό αγώνα των «πράσινων» με τον Αστέρα Τρίπολης στα τέλη Αυγούστου.

Εν συνεχεία όμως τέθηκε ξανά εκτός μάχης και δεν μπορούσε να τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πλέον φαίνεται ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αναλυτικά η αποστολή των «πράσινων» για τη ρεβάνς με την Αναγέννηση Καρδίτσας:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.