Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Φουλ για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ματσάρα στο Περιστέρι, «τρίποντο» για Παναιτωλικό (videos)

Super League Interwetten: Φουλ για Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ματσάρα στο Περιστέρι, «τρίποντο» για Παναιτωλικό (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
16/2/2022 20:38
Τρία εξ αναβολής παιχνίδια για τη Super League Interwetten διεξήχθησαν την Τετάρτη (16/2). Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-0. Για την 17η «στροφή» ο Παναιτωλικός έκαμψε την αντίσταση της Λαμίας με 1-0 και τέλος στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

«Καθάρισε» από νωρίς ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη

Ο Παναθηναϊκός ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Κατάφερε να το πάρει πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ, αμφότερα από το σημείο του πέναλτι.

Στο 13' οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μπαξεβανίδη στον Αϊτόρ, την ώρα που ο Ισπανός εξτρέμ ετοιμαζόταν να σκοράρει. Ο Παλάσιος ήταν εκείνος ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε δύσκολα τον Βέρχουλστ για το 0-1.



Τέσσερα λεπτά αργότερα το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κέρδισε και δεύτερο πέναλτι! Σε αυτήν την περίπτωση ο Κάστρο έκανε απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη και ο ρέφερι Ευαγγέλου καταλόγισε την παράβαση. Την ευθύνη πήρε ο Αϊτόρ και με εξαιρετική εκτέλεση «έγραψε» το 0-2.


Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους οι «πράσινοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στο χορτάρι και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αν παρουσιάζονταν πιο σοβαροί στις τελικές τους προσπάθειες.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά πράγματα στην εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν αλλά έμοιαζαν ανήμποροι να σκοράρουν και οι φιλοξενούμενοι σπαταλούσαν σημαντικές ευκαιρίες, βρίσκοντας πολλούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο.

Ό,τι δεν έκαναν οι επιθετικοί του Παναθηναϊκού, το έκανε άθελά του ο Μπαξεβανίδης στο 87', καθώς μετά από γύρισμα του Αϊτόρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.



Αυτή η νίκη ανέβασε τον Παναθηναϊκό στους 36 βαθμούς και την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια και υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από την άλλη οι ηττημένοι έμειναν ουραγοί με μόλις 10 πόντους έως τώρα.

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκεζ, Ρόγκνε, Γιακιμόφσκι (46’ Βιτλής), Σίμπσαχ, Κάστρο (46’ Παμλίδης), Τσιλούλης (61’ Φαν Λα Πάρα), Σλίβκα, Μαρτίνες (77’ Ντάουντα), Σίγκνιεβιτς (71’ Ιωαννίδης)

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ (89’ Σιδεράς), Χουάνκαρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (72’ Κουρμπέλης), Παλάσιος (89’ Αλεξανδρόπουλος), Γκατσίνοβιτς (73’ Χατζηγιοβάνης), Αϊτόρ, Ιωαννίδης (77’ Καρλίτος)

Δείτε τα highlights του αγώνα:



Πήρε το «τρίποντο» με Νταγκό ο Παναιτωλικός

Το χρονικά πρώτο παιχνίδι της ημέρας διεξήχθη στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός ήθελε να επιστρέψει στις επιτυχίες και τα κατάφερε νικώντας τη Λαμία με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Πίεσαν και έψαξαν το γκολ από το πρώτο μέρος, δίχως να τα καταφέρουν. Τελικά στο 56' ο Νταγκό με υπέροχο σουτ του έβαλε μπροστά στο σκορ.



Πλέον η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήθελε απλώς να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Το έκανε με επιτυχία στη συνέχεια και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με μόλις τρεις τελικές προσπάθειες.

Η πρώτη νίκη του Παναιτωλικού μετά από τέσσερα παιχνίδια δίχως «τρίποντο», τον έφερε στους 25 βαθμούς και τη 10η θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να χάνουν σε τρίτη σερί αναμέτρηση και να παραμένουν «κολλημένοι» στους 18 πόντους και στην 12η θέση.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μάλης, Κορνέλιους, Λάρσον (Βργκοτς), Χουχούμης, Ντίας (84΄Τσιγγάρας), Νταγκό (76΄Μόρσεϊ), Φλόρες, Μεντόσα (59΄Ντουάρτε), Αντούνες, Βέργος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μπεχαράνο (86΄Γκέντσογλου),Τζανδάρης (62΄Αραμπούλι), Μπανγκουρά (68΄Ρόμανιτς), Καραμάνος, Μανούσος, Βέλλιος (46΄Νούνιες).

Δείτε τα highlights του αγώνα:



Το «γύρισε» ο ΟΦΗ κι έμεινε «όρθιος» στο Περιστέρι

Το πιο συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου. Εκεί ο Ατρόμητος φάνηκε έτοιμος να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη, όμως ο ΟΦΗ είχε διαφορετική άποψη και το τελικό 2-2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα του Κρις Κόουλμαν κυριάρχησε κι αρχικά άνοιξε το σκορ με τον Χουάν Μουνίθ στο 15'. Είκοσι λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με τον νεοφερμένο στράικερ Άλιμπεκ. Πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με δύο γκολ διαφορά κι έμοιαζε να έχει τον πρώτο λόγο.

Στην επανάληψη όμως οι Κρητικοί αντέδρασαν σαν μεγάλη ομάδα. Στο 59' ο Λάμπρου μείωσε σε 2-1 και τους έβαλε ξανά στο «κόλπο», με τον Λουίς Φελίπε να ευστοχεί σε πέναλτι στο 69' και να «γράφει» το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ατρόμητος έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο από τον Απόλλωνα Σμύρνης και στέκεται στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς, με τους Κρητικούς να φτάνουν στους 33 πόντους και να ανεβαίνουν 6οι.

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν):Γιαννιώτης, Τζοβάρας (69' Καστεγιάνο), Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (68 Ντένιτς), Όγκουστ Έρλινμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου, Αλιμπέκ (63' Κλωναρίδης), Κουλούρης.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Ουές (70' Μαρινάκης), Πασαλίδης (46' Ντουρμισάι), Λάμπρου (70' Τσιλιανίδης), Βούρος, Γκαγιέγος, Γιαννούλης, Τοράλ, Φελίπε (82' Σεμίμοβιτς), Ντε Γκουζμάν (23' Σταϊκος), Μπαλογιάννης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.