Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ prematch Προσφορά* στο Europa League!

Σούπερ prematch Προσφορά* στο Europa League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/2/2022 11:05
Οι ελληνικές ομάδες ρίχνονται απόψε στις «μάχες» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων! Ο Ολυμπιακός για την φάση των play-off του Europa League, αντιμετωπίζει στο Μπέργκαμο την Αταλάντα. Εκτός έδρας αποστολή και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται για την ίδια φάση του Europa Conference League στο γήπεδο της Μίτιλαντ.

Ώρα… Μπέργκαμο

Μία από τις δυσκολότερες αποστολές στην φετινή αγωνιστική περίοδο είναι η αποψινή για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 22:00 αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Αταλάντα, στον πρώτο από τους δύο αγώνες του νέου φορμάτ του Europa League. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι κατέλαβε την 3 η θέση στον 6 ο όμιλο του Champions League, ολοκληρώνοντας την προσπάθεια της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πίσω από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ. Έτσι λοιπόν βρέθηκε στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν η Αταλάντα αντιμετώπισε μία φορά ελληνική ομάδα, όταν το 1987 έπαιξε κόντρα στον ΟΦΗ, τον οποίο κι απέκλεισε. Πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των Πειραιωτών με ιταλική ομάδα, ήταν το 2018, όταν και αντιμετώπισε την Μίλαν στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League.Να συνεχίσει το αήττητο στη Δανία

Ο ΠΑΟK βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα που πέτυχε. Ο «δικέφαλος» μετρά αήττητο 14 αγώνων στο Europa Conference League, το Ελληνικό Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Σε αυτό το σύνολο αγώνων νίκησε 12 φορές και τώρα θέλει να πάρει αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει ή και θα του δώσει προβάδισμα, ενόψει του αγώνα της Τούμπας. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στη σεζόν που οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν κόντρα σε ομάδα από τη Δανία. Για τους ομίλους του Europa Conference League, αντιμετώπισαν την Κοπεγχάγη, την οποία νίκησαν εκτός έδρας, όμως στο γήπεδο τους γνώρισαν την ήττα.

bwin – Επιστροφή*  πονταρίσματος στο Europa Conference League!|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις