Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Serie A με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Sportingbet: Serie A με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/2/2022 00:04
Με το ντέρμπι του Τορίνο ξεκινάει η 26 η αγωνιστική της Serie A. Την Μετς υποδέχεται στο
γήπεδο της η Λιλ, στο ματς με το οποίο «ανοίγει» η αυλαία της 25 ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Build A Bet* στη Serie A! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ώρα για «Derby della Mole»

Η Γιουβέντους υποδέχεται στο γήπεδο της τη Τορίνο στο 154 ο ντέρμπι της περιοχής του Πιεμόντε! Οι «μπιανκονέρι» θέλουν μόνο τη νίκη για δύο λόγους. Αφενός για να παραμείνουν σε τροχιά κατάκτησης μίας θέση για το Champions League της επόμενης σεζόν κι αφετέρου, για να υπάρξει η ψυχολογική ώθηση, ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ, για τη φάση των «16» της φετινής διοργάνωσης! Από την άλλη η Τορίνο βρίσκεται μακριά από τις ομάδες που δίνουν την «μάχη» τους για παραμονή στην κατηγορία, όμως δεν είναι κοντά και στην πρώτη εξάδα, εκεί όπου κρίνονται τα «εισιτήρια» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Priceboosts κάθε μέρα! |21+Να προλάβει την Ευρώπη

Μπορεί η Λιλ να βρίσκεται στην 10 η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1, όμως υπάρχουν ακόμα ρεαλιστικές ελπίδες, να προλάβει την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου! Για να το πετύχει όμως αυτό η πρωταθλήτρια Γαλλίας, θα πρέπει να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο της Μετς, την οποία αντιμετωπίζει εντός έδρας. Οι «Les Dogues», έπειτα από την ήττα από την Μπρεστ και τη συντριβή με 5-1 εντός έδρας από την Παρί Σεν Ζερμέν, επέστρεψαν στις επιτυχίες με το 1-0 στο γήπεδο της Μονπελιέ. Πλέον θα πρέπει να ξεκινήσουν ένα σερί νικών, προκειμένου να μην μείνουν εκτός των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Ligue 1, δίνουν τον δικό τους… αγώνα για παραμονή και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη από τις 16 Ιανουαρίου και το «διπλό» στην έδρα της Ρεμς.

Ligue 1 σε Ζωντανή Μετάδοση! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις