Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μονεμβασιώτης: «Να σηκωθεί να φύγει ο Κλάτενμπεργκ»

Μονεμβασιώτης: «Να σηκωθεί να φύγει ο Κλάτενμπεργκ»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/2/2022 16:37
Έξαλλος με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σχολίασε τις διαιτητικές αποφάσεις υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του αδικήθηκε και στο τελευταίο της παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Απόλλων Σμύρνης θα συνεχίσει την προσπάθειά του για παραμονή και δεν θα τα παρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ 3:

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι το εύκολο θύμα λόγω της βαθμολογικής της θέσης. Είχαμε έναν αγώνα ανάμεσα σε μια μεγάλη ομάδα, με μια μικρομεσαία ομάδα. Έχουμε διαιτητές πρόθυμους, χρήσιμους. Ο κ. Ευαγγέλου που γενικά είναι ένας πολύ καλός διαιτητής και μας έχει σφυρίξει και σε άλλα ματς που δεν είχαμε κανένα παράπονο ήρθε και εφάρμοσε το δόγμα Κλάτενμπεργκ, που λέει ότι ‘δεν θέλω παράπονα από τους Big-4.’ Ηρθε και έδωσε δύο γρήγορα, ανύπαρκτα πέναλτι. Έχουν γίνει αναλώσιμα υλικά οι υπόλοιπες ομάδες. Η μόνη λύση στην διαιτησία είναι οι ξένοι διαιτητές γιατί δεν φοβούνται και δεν επηρεάζονται.

Δεν επιθυμούμε να δούμε καθόλου τον κ. Κλάτενμπεργκ. Να σηκωθεί να φύγει ο κ. Κλάτενμπεργκ και να έρθει ένας άνθρωπος που θα λύσει το πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν μόνο οι Big-4 στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν είχαν δώσει αυτά τα πέναλτι στον Απόλλωνα τι θα γινόταν; Πόλεμος θα γινόταν αν αυτά τα πέναλτι δίνονταν εις βάρος μεγάλης ομάδας. Δεν θα τα παρατήσει ο Απόλλωνας, η εικόνα της ομάδας δυστυχώς δεν είναι καλή, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.