Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Βιγιαφάνιες ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Βιγιαφάνιες ενόψει ΑΕΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/2/2022 15:15
Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι αμφίβολος ενόψει του κυριακάτικου (27/2, 19.30) μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Οι «πράσινοι» δεν γνωρίζουν ακόμα με σιγουριά αν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον Αργεντινό μέσο ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει μετατραπεί σε βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι της γραμμής του κέντρου παίζοντας σταθερά στο πλευρό του Ρούμπεν Πέρεθ.

Την Τρίτη (22/2) ο Βιγιαφάνιες προπονήθηκε ατομικά λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού στον τετρακέφαλο που αποτέλεσε και την αιτία της αλλαγής του λίγο πριν το τέλος του εκτός έδρας αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Παναιτωλικό.

Τα πάντα λοιπόν θα κριθούν στο τέλος της εβδομάδας, όταν ο έμπειρος χαφ θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε αντίθετη περίπτωση ο Σέρβος τεχνικός θα ψάξει για τις λύσεις αναφορικά με τον αντικαταστάτη του. Την ίδια στιγμή πάντως οι πιθανότητες είναι με το μέρος του Μαουρίσιο για να μπει στην αποστολή και να δώσει μία επιπλέον επιλογή στον προπονητή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.