Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με άνεση ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Ακαπούλκο (video)

Με άνεση ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Ακαπούλκο (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/2/2022 04:07
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-4) τον Αμερικανό Μάρκος Γκιρόν και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά του Ακαπούλκο, εκεί όπου θα συναντήσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ των Κάμερον Νόρι και Πέτερ Γκόγιοφτσικ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής συναντήθηκε για πρώτη φορά με το νούμερο 59 της παγκόσμιας κατάταξης και δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία, κυριαρχώντας απόλυτα και στα δύο σετ και φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση.

Από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκε ότι ο Τσιτσιπάς βρισκόταν σε καλή μέρα και θα αποτελούσε έκπληξη αν ο 28χρονος αντίπαλός του κατόρθωνε να τον κοιτάξει στα μάτια.

Στο πρώτο σετ ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έκανε ένα «μπρέικ» το οποίο αποδείχθηκε αρκετό ούτως ώστε να φτάσει στην κατάκτησή του πρώτου μέρους του ματς και να πάρει το προβάδισμα με 1-0.

Και στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν παρόμοια. Ο Γκιρόν προσπαθούσε να μείνει ζωντανός και ο Τσιτσιπάς έψαχνε την κατάλληλη στιγμή για να του «σπάσει» το σερβίς.

Τα κατάφερε μία φορά και στη συνέχεια υπερασπίστηκε το δικό του σερβίς -στο οποίο δεν δέχτηκε ούτε ένα «μπρέικ»- κι έφτασε στο 6-4 και μαζί στην πρόκριση για τα ημιτελικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε μόλις 78 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού αντιπάλου του και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του από το ζευγάρι του Νόρι με τον Γκόγιοφτσικ.

Αμφότεροι αποτελούν δίχως αμφιβολία αθλητές που είναι στα μέτρα του, όμως από την άλλη πλευρά του ταμπλό περιμένει ο ισχυρός Μεντβέντεφ -ο οποίος νίκησε νωρίτερα τον Νισιόκα και στις αρχές της εβδομάδας θα βρεθεί στο νούμερο 1 του κόσμου ξεπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς- αλλά και ο Ράφα Ναδάλ ο οποίος την Παρασκευή (25/2) θα παίξει με τον Αμερικανό Τόμι Πολ στον χρονικά τρίτο προημιτελικό του Ακαπούλκο.

Το βέβαιο είναι ότι ο Τσιτσιπάς δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στη Μασσαλία την περασμένη εβδομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.