Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σάλκε έληξε τη συνεργασία της με την Gazprom!

Η Σάλκε έληξε τη συνεργασία της με την Gazprom!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
28/2/2022 13:42
Η Σάλκε με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως τερματίζει τη συνεργασία της με την ρωσική Gazprom μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Αρχικά οι «Βασιλικοί Μπλε» είχαν ανακοινώσει ότι θα βγάλουν από τη φανέλα τους το όνομα του χορηγού και τώρα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα διακόπτοντας μία συνεργασία που κρατάει από το 2017.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, όλος ο κόσμος είναι σε εγρήγορση και οι κυρώσεις διαδέχονται η μία την άλλη και ο χώρος του ποδοσφαίρου δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός.

«Το διοικητικό συμβούλιο της Σάλκε με την έγκριση του εποπτικού συμβουλίου, αποφάσισε να τερματίσει πρόωρα τη συνεργασία μεταξύ S04 και GAZPROM. Το διοικητικό συμβούλιο και το εποπτικό συμβούλιο βρίσκονται σε συνομιλίες με εκπροσώπους του σημερινού κύριου χορηγού και περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σε εύθετο χρόνο.

Η πλήρης οικονομική δυνατότητα δράσης του σωματείου παραμένει ανεπηρέαστη από την παρούσα απόφαση. Η διοίκηση του συλλόγου είναι σίγουρη ότι θα μπορέσει να παρουσιάσει έναν νέο συνεργάτη στο άμεσο μέλλον»
, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.