Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μικολένκο ξέσπασε κατά του αρχηγού της Εθνικής Ρωσίας, Τζιούμπα: «Π****η, θα είσαι κλειδωμένος στο μπουντρούμι για όλη τη ζωή σου»

Ο Μικολένκο ξέσπασε κατά του αρχηγού της Εθνικής Ρωσίας, Τζιούμπα: «Π****η, θα είσαι κλειδωμένος στο μπουντρούμι για όλη τη ζωή σου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2022 18:28
Ο Ουκρανός αμυντικός της Έβερτον, Βιτάλι Μικολένκο ξέσπασε μέσω Instagram κατά το αρχηγού της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα κατηγορώντας τον με βαριές κουβέντες την σιωπηρή στάση που διατηρεί αυτός και οι διεθνείς συμπαίκτες του για την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ο Βιτάλι Μικολένκο εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της Εθνικής Ρωσίας, Αρτέμ Τζιούμπα και τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της χώρας για τη σιωπή τους από τότε που η Ρωσία ξεκίνησε την πολεμική εισβολή στην Ουκρανία.

Μέσω μηνύματος στο Instagram ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός της Έβερτον χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις προς τον Τζιούμπα:

«Όσο εσύ π@@@@η και οι σκ@@@κέφαλοι συμπαίκτες σου παραμένετε σιωπηλοί, ειρηνικοί πολίτες σκοτώνονται στην Ουκρανία. Θα είσαι κλειδωμένος στο μπουντρούμι σου για όλη τη ζωή σου και κυρίως για όλη τη ζωή των παιδιών σου. Και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.